Ben jij ook zo onder de indruk van de Eames Lounge Chair? Wij zijn helemaal fan van deze prachtige designstoel, vandaar dat we verschillende Eames Lounge Chair interieurs bij elkaar hebben gezocht om heerlijk weg te dromen bij het hebben van deze stoel. Wij kunnen ons al helemaal voorstellen hoe we heerlijk loungen in deze prachtige stoel in onze woonkamer.

DeĀ Eames Lounge Chair Interieurs

Eames-Lounge-Chair-interieurs

Wat zien we hier ? De Eames Lounge Chair in een prachtig herenhuis als lounge stoel met uitzicht naar de tuin. Hier zou je wel een paar uurtjes kunnen uitrusten.

Eames-Lounge-Chair-interieurs

Of bijvoorbeeld de Eames Lounge Chair in de bibliotheek kamer? Naast alle boeken om een boek te lezen wanneer jij zin hebt.

Eames-Lounge-Chair-interieurs

De Eames Lounge Chair als pronkstuk in je ruime woonkamer. Dat is pas luxe!

Eames-Lounge-Chair-interieurs

Maar ook in een kleine woonkamer past de Eames Lounge Chair heel goed. Knus, ontspannen en gezellig!

Eames-Lounge-Chair-interieurs

Combineer de Eames Lounge Chair met een moderne bank voor een mooie contrast. Kleed je woonkamer aan met accessoires zoals een warm en zacht vloerkleed of een dierenhuid op de vloer.

Eames-Lounge-Chair-interieurs

Zie jij jezelf ook al in de Eames Lounge Chair zitten? Deze Eames Lounge Chair interieurs geven je niet alleen inspiratie maar hierdoor krijg je nog meer zin om deze mooie stoel te kopen. Gelukkig is deze designstoel tegenwoordig ook als 1-op-1 replica model verkrijgbaar. Dat scheelt heel wat in prijs. Kijk eens op Furnaround voor de verschillende Eames Lounge Chairs die verkrijgbaar zijn als replica model.