Wil jij graag de Eames Lounge Chair kopen maar twijfel je nog? Het is ook niet niks om zo’n mooie designstoel te kopen. Zeker online kopen kan soms wat onwennig aanvoelen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn. Het is alleen verstandig om van te voren een beetje te informeren waar je de stoel het beste kunt kopen. Heb je ook al nagedacht over de kleur en waar je de stoel wilt gaan plaatsen? Lees hier onze tips voor het kopen van de Eames Lounge Chair.

Eames-Lounge-Chair-Kopen-bruin

Bron: blogspot

De Eames Lounge Chair kopen: het interieur

Jouw interieur zal de basis leggen voor de Eames Lounge Chair. Wat voor een basis heb jij in je interieur? Wil je dat de designstoel hier op aansluit of dat het juist contrasterend werkt? Bijvoorbeeld door een opvallende kleur of materiaal te kiezen voor de Eames Lounge Chair?

Eames-Lounge-Chair-Kopen-hout

Bron: judithmackin

Eames-Lounge-Chair-Kopen-zwart

Bron: pinterest

De Eames Lounge Chair kopen: het materiaal

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de Eames Lounge Chair is meestal walnoot hout voor de buitenste ‘schil’ die die warme look geeft. Het leer dat gebruikt wordt voor de kussens is meestal runderleder maar let op dat je geen replica model koopt waarbij Skai leder gebruikt wordt. Het onderstel wordt vervaardigd van gepolijst RVS, een sterk en duurzaam materiaal.

Eames-Lounge-Chair-Kopen-Woonkamer

Bron: muscache

Eames-Lounge-Chair-Kopen-warm

Bron: glasshouseassignment

Eames-Lounge-Chair-Kopen-minimalistisch

Bron: polishedpresence

De Eames Lounge Chair kopen: de webshop

De Eames Lounge Chair kopen doe je niet bij elke webshop. Sommige webshops hebben slechte voorwaarden zoals de garantie, ze werken bijvoorbeeld niet met retourneren of andere voorwaarden. Let daar dus goed op. Bij Furnaround krijg je twee jaar garantie op alle meubels die zij verkopen en je kunt zelfs de stoel op proef in huis hebben. Zo kun je goed bekijken of de stoel wel echt in je interieur past.