De Eames Lounge Chair koop je niet zomaar. Het is een stoel waar je wel even over nadenkt. Past de stoel wel in mijn interieur? Heb ik er genoeg plek voor? Welke kleur zal ik kiezen? Als je eenmaal deze keuzes gemaakt hebt dan stuit je op het probleem dat er zoveel verschillende replica modellen verkrijgbaar zijn. Welke is dan de beste om te kiezen? Wij zochten het voor jou uit. Lees hier meer over de Eames Lounge Chair replica kwaliteit.

De Eames Lounge Chair replica kwaliteit: leer

Het leer dat veel gebruikt wordt voor replica modellen is meestal runderleder. Dit is een sterk leersoort, dat niet al te duur is in aanschaf en er ook nog eens mooi en afgewerkt uit ziet. Een perfecte combinatie voor de Eames Lounge Chair replica kwaliteit dus.

Eames-Lounge-Chair-replica-kwaliteit

Bron: ol4

De Eames Lounge Chair replica kwaliteit: hout

Het hout dat gebruikt wordt om de buitenste ‘schil’ te vormen van de stoel is walnoot hout. Deze houtsoort geeft een warme look aan de stoel, is duurzaam en ontzettend sterk. Daarnaast is de combinatie van walnoot en leer erg karakteristiek.

Eames-Lounge-Chair-replica-kwaliteit

Bron: design-oostende

De Eames Lounge Chair replica kwaliteit: montage

De montage van de Eames Lounge Chair replica lijkt misschien heel ingewikkeld maar gelukkig wordt de stoel in bijna 1 stuk geleverd. Je hoeft nog maar een paar stappen te doorstaan en af te ronden voordat je heerlijk kunt genieten van deze lounge stoel.

Eames-Lounge-Chair-replica-kwaliteit

Bron: smow

De Eames Lounge Chair replica kwaliteit: de beste deal

Waar vind je de beste deal? Die informatie hebben wij voor je! Na grondig onderzoek kwamen wij uit op Furnaround.com. Waarom? De service is goed, twee jaar garantie en ze verkopen nog veel meer mooie designmeubelen. Neem snel een kijkje op de website van Furnaround.