De Eames Lounge Chair online kopen is een leuke klus. Je kunt je helemaal verdiepen in het mooie design van Charles en Ray Eames en wegdromen over hoe deze prachtige stoel in jouw interieur zal staan. Gelukkig zijn er veel webshops waarbij je de stoel op zicht kunt krijgen zodat je zelf kunt bepalen of het wel iets is voor jou en jouw interieur. Voordat je een Eames Lounge Chair online koopt is het belangrijk om onderstaande tips even te lezen.

eames-lounge-chair-online-kopen-wit

Bron: dinaters

De Eames Lounge Chair online kopen: Vormgeving

Ten eerste is de vormgeving van de stoel belangrijk. Een replica model blijft een replica model en moet goed gecontroleerd worden of de vormgeving wel 1-op-1 klopt met het origineel. Controleer dit dus altijd van tevoren.

De Eames Lounge Chair online kopen: Materiaal

Waar is het replica model van gemaakt? Welke materialen worden er gebruikt? Het kan afwijken van het origineel en dat is helemaal niet erg, maar het moet wel duurzaam en constructief goed in elkaar zitten. Een goede combinatie van materialen is bijvoorbeeld gepolijst RVS voor het frame, walnoot hout voor de buitenkant en runderleder voor de zittingen.

eames-lounge-chair-online-kopen-zwart

Bron: sxqibo

De Eames Lounge Chair online kopen: Webshop

Wat voor een service biedt de webshop waar je de stoel wilt gaan kopen? Hebben ze een niet-goed-geld-terug beleid? Hoe lang is de levertijd? Hoe lang is de garantie op het product? En hoe hoog is de prijs? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je de stoel koopt.

eames-lounge-chair-online-kopen-design

Bron: mediberian

De Eames Lounge Chair online kopen: Een goede deal

Wij vonden een goede deal op de website Furnaround.com waar je de Eames Lounge Chair als setje, inclusief het voetenbankje, kunt kopen of zonder. Daarnaast bieden zij ook verschillende kleuren aan zoals zwart en wit. Kijk voor meer informatie over deze stoel op hun website.