Wil je graag wat meer warmte en sfeer toevoegen aan je interieur en heb je plek voor een mooie lounge stoel? Dan is de Eames Lounge Chair een goede keuze. Deze prachtige designstoel brengt warmte en sfeer door het mooie leder en houten frame aan de buitenkant van de stoel. Zelfs als je een kleine woonkamer hebt kan een Eames Lounge Chair een mooie keuze zijn. Je hoeft bijvoorbeeld niet te kiezen voor het voetenbankje, ook wel Ottoman genoemd. Je kunt ook alleen de stoel gebruiken als lounge gelegenheid.

De Eames Lounge Chair in verschillende interieurs

Eames-Lounge-Chair-Wit

Bron: fipez

Hier zien we bijvoorbeeld een kleine studio waar ook een Eames Lounge Chair staat. Weliswaar een antiek model maar je ziet dat het prima past in een kleiner interieur. Daarnaast is de stoel een ware eye-catcher in je interieur en zal het zeker opvallen dat je een mooie designstoel hebt staan.

Eames-Lounge-Chair-Bruin

Bron: dellacooks

Heb je iets meer ruimte in je woonkamer? Dan kun je de stoel natuurlijk ook ruimer plaatsen. Neem echt de plek voor deze stoel door er flink veel ruimte rondom vrij te laten. Hierdoor valt de stoel meteen op en krijgt het ook de ruimte om te schitteren.

Eames-Lounge-Chair-Design

Bron: vkvvisuals

Er zijn ontzettend veel woonkamers die niet zo klein zijn maar ook geen balzalen groot. In deze woonkamer bijvoorbeeld is gekozen voor één comfortabele zitbank en de Eames Lounge Chair. De plaatsing van de stoel is perfect. Direct naast de warme kachel, een heerlijke plek om daadwerkelijk te loungen.

Eames-Lounge-Chair-Zwart

Bron: elitemodern

Ten slotte willen we je dit voorbeeld niet ontnemen. Een prachtige foto van de Eames Lounge Chair met uitzicht over het winterse landschap. Heerlijk wegdromen achter het raam met een warme deken.

Eames-Lounge-Chair-Winter

Bron: cimmermann

Kijk voor meer informatie over de Eames Lounge Chair op Furnaround. com waar het zwarte en witte model van deze prachtige designstoel verkocht wordt. Let op, voor een zeer mooie prijs!