Ben je op zoek naar een eye-catcher voor in jouw interieur? Een stoel die opvalt maar ook heerlijk en comfortabel zit? Dan hebben wij de perfecte stoel voor jou gevonden. De Eames Lounge Chair is dé stoel die je in een modern interieur wilt hebben staan. De stoel is een combinatie van minimalisme en klassiek design door het gebruik van het leer en het warme hout als frame van de stoel. Tegenwoordig kunnen we deze stoel ook kopen als replica model. De Eames Lounge Chair replica is stukken goedkoper dan het origineel en heeft dezelfde kwaliteit. Een betere deal dan dit vind je nergens!

Eames-Lounge-Chair-Replica-Interieur

Bron: busydoor

De Eames Lounge Chair replica

Het replica model is gemaakt en geïnspireerd op het originele model. De vorm, zitcomfort en constructie zijn identiek aan het originele model en wijken niet af. De Eames Lounge Chair replica is verkrijgbaar in wit en zwart leder. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar als lounge stoel maar ook als set inclusief de ottoman. Deze is ook los verkrijgbaar!

Eames-Lounge-Chair-Replica-Zwart

Bron: versehead

Waar koop je een Eames Lounge Chair Replica?

Er zijn ontzettend veel replica’s te koop op internet maar het is belangrijk om diegene te vinden van de beste kwaliteit. Daarnaast is het ook belangrijk om na te kijken hoe lang de garantie is op de designstoel. Wij vonden de beste deal bij Furnaround.com waar je twee jaar garantie krijgt op de Eames Lounge Chair replica. Daarnaast kun je het product thuis uitproberen en krijg je het geld terug als het product niet naar wens is. Daarnaast vinden wij de prijs ook van belang. Bij Furnaround vind je de Eames Lounge Chair replica voor een goede prijs!